Brokastu omlete ar bekonu

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 150 ml piena
  • 8 bekona šķēlītes
  • sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Olas iesit bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un piparus, pielej pienu un visu sakuļ viendabīgā masā.
  2. Uzkarsē pannā eļļu un uzlej olu masu. Samazina liesmu. Ar lāpstiņu olu masu maisa, līdz tā ir sarecējusi. Gatavošanas laikā olu kulteni nedrīkst pārkarsēt, jo tad tas būs sauss, tāpēc uzreiz pēc pagatavošanas kulteni pārliek no pannas citā traukā.
  3. Uzkarsē sausu pannu un liek cepties bekona šķēlītes. Bekonu no abām pusēm viegli apcep.
  4. Pasniedz siltu kulteni kopā ar bekona šķēlītēm un rudzu maizi.

Komentāri:

Jūsu komentārs: