Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Braunija sendviči
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
8 personām
Sastāvdaļas
200 g sviesta
130 g šokolādes
3 olas
200 g brūnā cukura
80 g kviešu miltu
50 g kakao
1 litrs vaniļas saldējuma
Pagatavošana
Pagatavo brauniju. Karsta ūdens peldē izkausē sviestu ar šokolādi. Tad pa vienai iemaisa sakultas olas un cukuru. Beigās pievieno kakao, miltus, sāli, un visu samaisa viendabīgā mīklā.
Mīklu izlīdzina divās vienāda izmēra veidnēs, kas izklātas ar cepamo papīru. Cep līdz 150 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī aptuveni 15 minūtes. Atdzesē.
Pilnībā atdzisušus braunijus izņem no plāts un noņem no cepamā papīra. Vienu liek atpakaļ veidnē ar virskārtu uz leju. Pa visu veidni vienmērīgi izlīdzina nedaudz atlaidinātu saldējumu. Liek otru braunija kārtu, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek saldētavā vismaz uz 1 stundu.
Pasniedzot nogriež malas un sagriež lielās šķēlēs.
Komentāri: