BIEŠU UN GRIĶU PANKŪKAS

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • ½ tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote malta kumīna
  • 180 g griķu miltu
  • 250 ml biešu sulas
  • 80 ml ūdens
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

PILDĪJUMAM

  • kazas krēmsiers
  • svaigi gurķi
  • kūpināta zivs
  • biešu lapas

Pagatavošana

  1. Olas viegli sakuļ kopā ar biešu sulu. Pievieno sāli, kumīnu un griķu miltus, visu samaisa.
  2. Pamazām pievieno ūdeni un olīveļļu un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa.
  3. Pankūkas cep uz sakarsētas pannas ar nedaudz olīveļļu.
  4. Pankūkas servē siltas, tajās iesmērē kazas krēmsieru, sagrieztu svaigu gurķi, biešu lapas un plucinātu kūpinātu zivi.

Komentāri:

Jūsu komentārs: