Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Māra Pole
Māra Pole, ēdienu un garšu entuziaste.
BIEŠU UN GRIĶU PANKŪKAS
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
2 olas
½ tējkarotes sāls
1 tējkarote malta kumīna
180 g griķu miltu
250 ml biešu sulas
80 ml ūdens
1 ēdamkarote olīveļļas
PILDĪJUMAM
kazas krēmsiers
svaigi gurķi
kūpināta zivs
biešu lapas
Pagatavošana
Olas viegli sakuļ kopā ar biešu sulu. Pievieno sāli, kumīnu un griķu miltus, visu samaisa.
Pamazām pievieno ūdeni un olīveļļu un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa.
Pankūkas cep uz sakarsētas pannas ar nedaudz olīveļļu.
Pankūkas servē siltas, tajās iesmērē kazas krēmsieru, sagrieztu svaigu gurķi, biešu lapas un plucinātu kūpinātu zivi.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Biešu kūka ar apelsīnu
Banānmaize ar šokolādi
Sarkano lēcu dāls
Pikantais zemesriekstu un saldo kartupeļu sautējums
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: