Biešu šokolādes braunijs

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu biešu
  • 100 g sviesta
  • 200 g šokolādes
  • 180 g brūnā cukura
  • 3 olas
  • 120 g miltu
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi kopā ar sviestu, ik pa laikam apmaisot, lai iegūtu viendabīgu masu.
  2. Atsevišķā traukā sablendē bietes, līdz izveidojas biezenis.
  3. Kad šokolāde izkususi, pievieno cukuru un olas un rūpīgi samaisa. Iesijā miltus un atkal samaisa, līdz iegūta viendabīga konsistence.
  4. Beidzamo pievieno biešu biezeni un sāli. Rūpīgi izmaisa, un masu lej cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
  5. Cep sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

Komentāri: