Bezglutēna kokosriekstu kongo

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
12 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 160 g sviesta
  • 150 g baltās šokolādes
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 150 g brūnā cukura
  • 100 g mandeļu miltu
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Katliņā izkausē sviestu, pievieno cukuru un ļauj tam izkust.
  2. Tikmēr sasmalcina šokolādes, ber bļodā, pievieno mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Samaisa, lai sausās sastāvdaļas kārtīgi sajaucas.
  3. Pievieno olas un izkausēto masu, visu samaisa. Liek formā, kārtīgi nopresē un cept līdz 170 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30–35 minūtes. Pēc cepšanas un pirms sagriešanas noteikti atdzesē.

Komentāri: