Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Bezglutēna kokosriekstu kongo
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
12 personām
Sastāvdaļas
200 g kokosriekstu skaidiņu
1 tējkarote cepamā pulvera
160 g sviesta
150 g baltās šokolādes
150 g tumšās šokolādes
150 g brūnā cukura
100 g mandeļu miltu
2 olas
Pagatavošana
Katliņā izkausē sviestu, pievieno cukuru un ļauj tam izkust.
Tikmēr sasmalcina šokolādes, ber bļodā, pievieno mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Samaisa, lai sausās sastāvdaļas kārtīgi sajaucas.
Pievieno olas un izkausēto masu, visu samaisa. Liek formā, kārtīgi nopresē un cept līdz 170 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30–35 minūtes. Pēc cepšanas un pirms sagriešanas noteikti atdzesē.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Vai gardums sanāk kraukšķīgas vai mīkstas konsistences?