Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Renārs Purmalis
Baltās šokolādes fondants–blondants
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
240 g baltās šokolādes
50 g sviesta
60 g kviešu miltu
40 g cukura
2 olas
šķipsniņa sāls
sauja aveņu
Pagatavošana
Ūdens peldē izkausē balto šokolādi un sviestu.
Olas sakuļ kopā ar cukuru un pievieno masai. Pievieno miltus un šķipsniņu sāls.
Masu pilda ietaukotos fondanta trauciņos ⅔ no trauka tilpuma.
Cep cepeškrāsnī 8 minūtes 190 °C temperatūrā. Ēd siltu, dekorē ar avenēm.
Jūs varētu interesēt
Mafini ar meža zemenēm
CITRONU MAGOŅU CEPUMI AR CITRONU PILDĪJUMU
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: