Avokado salāti

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 1 gatavs avokado
  • 1 vārīta ola
  • ¼ paprikas
  • 1 ēdamkarote krējuma
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 0,5 tējkarotes citronu sulas

Pagatavošana

  1. Avokado nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem sēklu.
  2. Mīkstumu izgrebj līdz mizai, to nesavainojot, jo miza kalpos kā “bļodiņa” pasniegšanai.
  3. Mīkstumu ar dakšu samīca līdz viendabīgai masai bez kunkuļiem. Pievieno citronu sulu, lai avokado nepaliek brūns.
  4. Olu sarīvē uz rupjās rīves, pievieno avokado masai. Papriku smalki sagriež, pievieno avokado masai.
  5. Krējumu sajauc kopā ar majonēzi, pievieno šķipsniņu sāls un šķipsniņu piparu. Mērci pievieno pārējām sastāvdaļām un samaisa kopā.
  6. Gatavo masu pilda avokado mizas “bļodiņās”. Pasniedz uzreiz.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avokado nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem sēklu.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mīkstumu izgrebj līdz mizai, to nesavainojot, jo miza kalpos kā “bļodiņa” pasniegšanai.

3. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mīkstumu ar dakšu samīca līdz viendabīgai masai bez kunkuļiem. Pievieno citronu sulu, lai avokado nepaliek brūns.

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olu sarīvē uz rupjās rīves, pievieno avokado masai. Papriku smalki sagriež, pievieno avokado masai.

5. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krējumu sajauc kopā ar majonēzi, pievieno šķipsniņu sāls un šķipsniņu piparu. Mērci pievieno pārējām sastāvdaļām un samaisa kopā.

6. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gatavo masu pilda avokado mizas “bļodiņās”.

7. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasniedz uzreiz.