Es biju sajūsmā, kad, virtuvē kārtējo reizi eksperimentējot, atklāju šo ģeniāli vienkāršo recepti. Nekādas saldējuma mašīnas vai stundām ilgas gaidīšanas pie saldētavas ar regulāru saldējuma masas apmaisīšanu. Ņemam ziemas krājumiem sasaldētās ogas, liekam blenderī, pievienojam nedaudz putukrējuma un cukura – daži aši blendera griezieni, un saldējums gatavs. Šoreiz lai iet putukrējums, jo tas piešķir īsti krēmīgo garšu, taču saldētās ogas var sablendēt ar banānu un dažām datelēm, arī gardi.
1. Saputo putukrējumu ar cukuru.
2. Blenderī liek sasaldētās ogas un nedaudz sablendē, līdz ogas sadalījušās mazākos gabaliņos. Pievieno putukrējumu, un visu sablendē viendabīgā masā.
3. Saldējums gatavs, un jāēd uzreiz. Maz ticams, bet, ja kas palicis pāri, var pildīt trauciņos un uzglabāt saldētavā.
1. Saputo putukrējumu ar cukuru.
2. Blenderī liek sasaldētās ogas un nedaudz sablendē, līdz ogas sadalījušās mazākos gabaliņos. Pievieno putukrējumu, un visu sablendē viendabīgā masā.
3. Saldējums gatavs, un jāēd uzreiz. Maz ticams, bet, ja kas palicis pāri, var pildīt trauciņos un uzglabāt saldētavā.
Komentāri: