Gaļu grilēšanai nav obligāti jāsagatavo iepriekšējā vakarā. Kad pēkšņi uznāk nepārvarama vēlme kaut ko uzgrilēt, lieti noder šī ātrās marinādes recepte. Gaļa ir gatava grilēšanai, kamēr iekuras ogles – tieši 15 minūtēs. Noslēpums slēpjas marinādē, kam pievienota olīveļļa un sojas mērce.
Gaļu sagriež 3 x 3 cm lielos vienādos gabalos un liek bļodā.
Ķiplokus nomizo un smalki sakapā, pievieno gaļai bļodā.
Sīpolus sagriež ripās un arī pievieno gaļai.
Pusi citrona sagriež šķēlītēs un pievieno gaļai. No otras puses izspiež sulu un arī pievieno gaļai. Tāpat pievieno sarkanvīna etiķi, eļļu, sojas mērci un garšvielas.
Gaļu kārtīgi ar rokām samīca kopā. Atstāj uz 10–15 minūtēm, un pirms pašas cepšanas izmīca vēlreiz.
Cep, cieši saspraužot uz iesmiem gaļas gabalus kopā. Cep no vienas puses, kamēr brūns, tad griež uz otru pusi un apcep līdz galam abus sānus. Mietus uz uguns īpaši negroza.
loti garsigi.del sis recaptes man beidzot bija erjekcija