fbpx

Ātrā vistas filejas lazanja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 9–12 lazanjas plāksnes
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 250 g mocarellas siera
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 3 ēdamkarotes sakapāta bazilika
  • 300 g tomātu mērces ar baziliku
  • 1 tējkarote sviesta veidnes ietaukošanai

VISTAI

  • 2 vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
  • 1 čili pipars
  • 1 tējkarote paprikas pulvera

Pagatavošana

  1. Vistas filejas iemarinē olīveļļā un smalki sakapātu pētersīļu, ķiploku un čili piparu maisījumā, kam pievienots paprikas pulveris. Atstāj vismaz uz 1 stundu.
  2. Ietauko veidni, sakarsē krāsni līdz 200° C temperatūrai.
  3. Vistas filejas apgrilē vai apcep 7 minūtes no katras puses un sagriež smalkās strēmelēs vai kubiņos.
  4. Vistas filejas strēmelītes sajauc ar tomātu mērci viendabīgā masā, pievieno smalki sakapātus pētersīļus, baziliku un ķiploka daiviņas.
  5. Lazanjas plāksnes klāj veidnes pamatnē, pāri liek vistas filejas masu un nosedz ar mocarellas šķēlītēm, atkārto to vēl vienā kārtā un nobeidz ar lazanjas plāksnēm un bagātīgu siera kārtu.
  6. Liek cepties sakarsētajā cepeškrāsnī ~ 15 minūtes, līdz siers izkusis.

Komentāri:

Jūsu komentārs: