Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ātrā saldējumkūka “Sunday”
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
500 g vaniļas saldējuma
sauja mīļāko cepumu
100 g ogu (pēc izvēles)
50 g šokolādes
50 g saldā krējuma
Pagatavošana
Šo kūku var pagatavot jebkurš – arī bērni.
Saldējumu liek bļodā un mazliet atlaidina, līdz tas kļuvis krēmīgs.
Izvēlētajā kūkas formā ieklāj pārtikas plēvi un ieber ogas.
Šokolādi sakapā, un saldo krējumu uzsilda (nevis uzvāra). Abus samaisa kopā un nekārtīgi iemaisa saldējuma masā, lai paliktu šokolādes svītras, bet tomēr tās nebūtu samaisītas kopā pavisam. Saldējuma masā var iemaisīt arī karameli, kraukšķus, kokosriekstu skaidiņas un visu, kas ienāk prātā. Tikai jādarbojas ātri, lai saldējums neatkūst pavisam.
Saldējumu liek sagatavotajā formā un pārber ar cepumiem. Es izvēlējos pašgatavotus bezē, bet tie var būt arī oreo, krekeri vai sviesta cepumi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: