Sīpolu, ķiplokus, tomātu un čili smalki sakapā un pievieno maltajai gaļai. Pievieno arī kumīnu, tomātu pastu, saldo krējumu, sāli un uz rupjās rīves sarīvētu cukīni. Visu samīca kopā viendabīgā masā.
Sieru sarīvē un sajauc ar krējumu.
Ar sviestu ietauko cepamo veidni, un pamīšus liek lazanjas plāksnes, gaļas masu un siera un krējuma masu. Visu atkārto un noslēdz ar lazanjas plāksnēm un pabiezu kārtu krējuma un siera masas.
Lazanju cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ~ 45 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: