Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
ĀTRĀ BROKASTU PUTRA AR ZEMESRIEKSTU SVIESTU
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200 g auzu pārslu
600 ml vārīta ūdens
4 ēdamkarotes krēmīga zemesriekstu sviesta
2 maza izmēra āboli
2 banāni
80 g kaltētu dzērveņu
kļavu sīrups vai medus saldumam
Pagatavošana
4 porcijām
Auzu pārslas liek bļodā vai katliņā un aplej ar karstu ūdeni, pāri liek šķīvīti un ļauj tām ievilkties aptuveni 10–15 minūtes.
Tikmēr sagriež banānus šķēlēs un ābolus daiviņās.
Siltai un uzbriedušai putrai pievieno zemesriekstu sviestu un to iemaisa.
Putrā ieber kaltētās dzērvenes un iemaisa. Ja putras konsistence šķiet pārāk bieza, tai pievieno nedaudz karsta ūdens un samaisa.
Putru kārto bļodiņā, pāri liek sagrieztos banānus un ābolus. Papildina pēc vēlēšanās ar sev garšojošiem produktiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: