Mērcei:
1. Zivi nomazgā, nokasa zvīņas un, ja iespējams, izfilē. Ja atstājat zivi veselu, tās ādā veic trīs iegriezumus.
2. Visas mērces cietās sastāvdaļas piestā smalki saberž. Tad liek bļodiņā, pievieno olīveļļu, citrona sulu, sakapātos zaļumus un ķiplokus un visu sakuļ kopā viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli.
3. Zivi trīs reizes no katras puses izmērcē sagatavotajā masā un atstāj 30 minūtes marinēties.
4. Atsevišķos šķīvīšos sagatavo rīvmaizi, miltus un sakultu olu. Samarinētu zivi panē miltos, tad olā, pēc tam rīvmaizē.
5. Cep sakarsētā eļļā no katras puses brūnu.
6. Zivs labi garšos kopā ar svaigu dārzeņu salātiem, arī rīsiem.
Zivi nomazgā, nokasa zvīņas un, ja iespējams, izfilē. Ja atstājat zivi veselu, tās ādā veic trīs iegriezumus.
Visas mērces cietās sastāvdaļas piestā smalki saberž. Tad liek bļodiņā, pievieno olīveļļu, citrona sulu, sakapātos zaļumus un ķiplokus un visu sakuļ kopā viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli.
Zivi trīs reizes no katras puses izmērcē sagatavotajā masā un atstāj 30 minūtes marinēties.
Atsevišķos šķīvīšos sagatavo rīvmaizi, miltus un sakultu olu. Samarinētu zivi panē miltos, tad olā, pēc tam rīvmaizē.
Cep sakarsētā eļļā no katras puses brūnu.
Zivs labi garšos kopā ar svaigu dārzeņu salātiem, arī rīsiem.
Komentāri: