Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Arbūza gaspačo
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
500 g tomātu
300 g arbūza
1 sarkanais sīpols
4 šķēles apkaltušas čabatas
20 ml baltvīna etiķa
apmēram 6 ēdamkarotes olīveļļas un buntīte bazilika pasniegšanai
Pagatavošana
Blendera krūzē liek apkaltušu maizīti, kubiņos sagrieztus tomātus, sīpolu un arbūzu.
Pievieno baltvīna etiķi un sablendē zīdainā zupā. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
Pasniedzot zupu dekorē ar arbūza gabaliņiem.
Zupu vēl var papildināt ar bazilika eļļu, kopā sablendējot olīveļļu ar bazilika lapiņām, sāli un svaigi maltiem melniem pipariem. Klāt labi garšos atlikusī maize.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: