fbpx

Ar melnajām olīvām un saulē kaltētiem tomātiem pildīts trusis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām

Ja vēlaties pagatavot pildītu trusi, tad vislabāk ir izvēlēties filejas gabalus vai, trusi pašam atkaulojot, to daļu, kas ir pie mugurkaulu. Pašlaik veikalos var iegādāties jau atkaulotus un porcijās sadalītus truša gabalus.

Sastāvdaļas

  • 2 truša filejas
  • sauja melno olīvu bez kauliņiem
  • 10 saulē kaltēti tomāti
  • 2 ēdamkarotes svaigā krēmsiera
  • svaigi malti melnie pipari
  • olīveļļa vai sviests
  • 150 ml buljona

 

Pagatavošana

  1. Vispirms pagatavo pildījumu. Sasmalcina olīvas bez kauliņiem, kā arī saulē kaltētos tomātus. Ja vēlaties, lai pildījums būtu pavisam smalks, olīvas un tomātus var arī sablendēt. Olīvu un tomātu masu samaisa kopā ar svaigo sieru un pēc garšas pievieno piparus. Tā kā olīvas ir sāļas, tad pildījumam sāls papildus nav nepieciešams. Proporcija starp sieru un olīvu / tomātu masu ir tāda, ka pēdējiem ir jābūt vairākumā.
  2. Filejas gabalus, līdzīgi kā vistai, iegriež gareniski, izveidojot kabatiņu, un liek tajā pildījumu. Lai tas labāk turas un gatavojot neiztek ārā, gabalus pārsien ar pārtikas diegu.
  3. Pannā uzkarsē olīveļļu (vai sviestu) un liek apcepties pildītos truša gabaliņus. Kad tie ir apcepti zeltaini brūni, pievieno buljonu, un pannu liek līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, turpinot cepšanu ~ 15–20 minūtes atkarībā no truša gabalu lieluma.

Komentāri:

Jūsu komentārs: