Apelsīnu gabaliņu, burkānu sulas un apiņu marmelāde

Viegla
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g mizotu apelsīnu
  • 400 ml burkānu sulas
  • 4 g apiņu
  • 200 g Dansukker marmelādes cukura

Pagatavošana

  1. Burkānu sulai pievieno 3 g apiņu, un liek vārīties. Uzvāra, notur 10 minūtes ievilkties, un izkāš caur sietu.
  2. Apelsīnus nomizo ar nazi un sagriež īkšķa lieluma gabalos.
  3. Liek apelsīnus vārīties kopā ar burkānu sulu, pievieno cukuru. Vāra 10 minūtes.
  4. Pēc 10 minūtēm pievieno vēl 1g apiņu, lēni maisot, pavāra vēl 3–4 minūtes un pilda burkā.

Komentāri: