fbpx

Annas Pannas bezē rulete

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

Ruletei

  • 4 olu baltumi
  • 250 g cukura

    Krēmam
  • 250 g maskarpones siera
  • 100 g saldā krējuma
  • 1–2 ēdamkarotes pūdercukura (pēc garšas)
  • ogas

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
  2. Bļodā puto olu baltumus. Pamazām pievieno cukuru un puto, līdz cukurs pilnībā izkusis. Olbaltumu smērē uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to.
  3. Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam pamazini temperatūru uz 160 °C un cep vēl 10 minūtes. Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj, lai atdziest.
  4. Pagatavo krēmu. Maskarpones sieru samaisi kopā ar pūdercukuru un saldo krējumu. Saputo, līdz izveidojies viendabīgs krēms.
  5. Kad rulete atdzisusi, tai pāri smērē krēmu, saber ogas* un rullē ciet. Pārber ar pūdercukuru.* Ja vēlies, lai rulete uzglabājas ilgāk, tad ogas neliec ruletē, bet pasniedz kā piedevu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: