Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī četru pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Annas Pannas bezē rulete
Viegla
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
Ruletei
4 olu baltumi
250 g cukura
Krēmam
250 g maskarpones siera
100 g saldā krējuma
1–2 ēdamkarotes pūdercukura (pēc garšas)
ogas
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
Bļodā puto olu baltumus. Pamazām pievieno cukuru un puto, līdz cukurs pilnībā izkusis. Olbaltumu smērē uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to.
Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam pamazini temperatūru uz 160 °C un cep vēl 10 minūtes. Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj, lai atdziest.
Pagatavo krēmu. Maskarpones sieru samaisi kopā ar pūdercukuru un saldo krējumu. Saputo, līdz izveidojies viendabīgs krēms.
Kad rulete atdzisusi, tai pāri smērē krēmu, saber ogas* un rullē ciet. Pārber ar pūdercukuru.* Ja vēlies, lai rulete uzglabājas ilgāk, tad ogas neliec ruletē, bet pasniedz kā piedevu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
CEPU PIRMO REIZI , SANACA GARDI.PALDIES PAR RECEPTI!
Sveiki. Kādu cep.režīmu izmantojat?