ALUS ČILI

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g tītara maltās gaļas
  • 2 čili
  • 2 šalotes sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 sarkanās paprikas
  • 200 g sarkano pupiņu
  • 200 g konservētu sasmalcinātu tomātu
  • 350 ml “Mežpils” speciālā alus
  • 3 tējkarotes malta kumina
  • 1 tējkarote malta koriandra

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un paprikas sagriež nelielos kubiņos. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.
  2. Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus un alu. Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.
  3. Gatavu ēd kā sautējumu vai pasniedz ar rīsiem vai grilētu maizīti.