Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ābolu un aveņu drumstalmaize
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
210 g miltu
1 ēdamkarote cepamā pulvera
1 ēdamkarote kanēļa
šķipsna muskatrieksta
1 vaniļas pāksts
250 ml paniņu
220 + 20 g cukura
40 ml skābā krējuma
3 olas
5 āboli
100 g aveņu (der arī saldētas)
DRUMSTALĀM
60 g sviesta
60 g cukura
120 g miltu
Pagatavošana
Krāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
Lielā bļodā iesijā miltus, pievieno garšvielas, cepamo pulveri un vaniļas sēkliņas. Otrā traukā sajauc paniņas, olas un cukuru. Abu trauku saturu savieno, rūpīgi samaisa un lej pannā.
Ābolus nomizo, sagriež un liek pannā. Pa virsu pārlej krējumu, kas samaisīts ar atlikušajiem 20 g cukura. Uzber avenes. Beigās pagatavo drumstalas un arī tās pārber pāri plātsmaizei.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Cukurs pilnīgi pietiek 100 grami – piecas ēdamkarotes pieliku un salds pietiekami. Garšīgi!