Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ābolu tiramisu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
3 āboli
400 g maskarpones siera
70 g pūdercukura
1 vaniļas pāksts
100 g saldā krējuma
100 ml kafijas
1 ēdamkarote kanēļa
50 g viskija
100 g cepumu “Dāmu pirkstiņi”
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek uz cepamās pannas un cep krāsnī 20 minūtes, līdz tie ir mīksti.
Pagatavo kafiju un ļauj tai atdzist. Pievieno kanēli un viskiju.
Pagatavo krēmu. Bļodiņā sajauc maskarpones sieru kopā ar sēkliņām no vaniļas pāksts, pūdercukuru un saldo krējumu. Visu puto līdz masa viendabīga.
Glāzē liek kafijā izmērcētus cepumus, pa virsu krēmu, tad ābolus un atkārto.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: