Ābolu mafini

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 160 g miltu
  • 1,5 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
  • 20 g Dr. Oetker kanēļa cukura
  • 250 g ābolu biezeņa
  • 2 olas
  • 80 g izkausētas kokosriekstu eļļas
  • sauja dzērvenes
  • brūnais cukurs

Pagatavošana

  1. Pagatavo ābolu biezeni. Ābolus nomizo un iztvaicē vai novāra nelielā ūdens daudzumā. Pēc tam sablendē.
  2. Bļodā iesijā miltus kopā ar cepamo pulveri un kanēļa cukuru. Atsevišķā traukā sajauc ābolu biezeni ar olām un eļļu. Pievieno miltu maisījumam un samaisa.
  3. Pilda cepamajos papīriņos, pārber ar ogām un mazliet brūnā cukura.
  4. Cep krāsnī 180 ºC temperatūrā 20–22 minūtes.

Komentāri: