Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ābolu mafini
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
160 g miltu
1,5 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
20 g Dr. Oetker kanēļa cukura
250 g ābolu biezeņa
2 olas
80 g izkausētas kokosriekstu eļļas
sauja dzērvenes
brūnais cukurs
Pagatavošana
Pagatavo ābolu biezeni. Ābolus nomizo un iztvaicē vai novāra nelielā ūdens daudzumā. Pēc tam sablendē.
Bļodā iesijā miltus kopā ar cepamo pulveri un kanēļa cukuru. Atsevišķā traukā sajauc ābolu biezeni ar olām un eļļu. Pievieno miltu maisījumam un samaisa.
Pilda cepamajos papīriņos, pārber ar ogām un mazliet brūnā cukura.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: