fbpx

Tropisko dārzeņu sautējums ar ananāsiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 3 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 3 ķiploka daiviņas
  • baklažāns
  • bundžiņa konservētu tomātu
  • 1/2 sulīga ananāsa
  • 1 tējk. karija pulveris
  • 1 tējk. citronpipari
  • 1 tējk. oregano
  • 1 tējk. kaltēti ķiploki
  • lauru lapa
  • sāls/cukurs
  • eļļa cepšanai
  • klāt – rīsi vai rīsu nūdeles
  • buntīte spring onions 

Pagatavošana

1. Sīpolus sagriež daiviņās, burkānu sarīvē.

2. Pusminūti eļļā apcep kariju un piparus. Tad pievieno un apcep zeltaini brūnus sīpolus un burkānus – aptuveni 10-15 minūtes.

3. Baklažānu nomizo, sagriež kubiņos, pievieno dārzeņiem kopā ar lauru lapu un ķiplokiem, pacep vēl 5 minūtes.

4. Tad pievieno tomātus un gabaliņos sagrieztus ananāsus un sautē vēl 10-15 minūtes.

5. Visbeidzot noregulē garšu ar sāli un cukuru. Pasniedz ar rīsiem vai rīsu nūdelēm, kas pārkaisīti ar pavasara lociņiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: