Papildu informācija
Svars | 0,3 kg |
---|
€3,99
ATVASARAS GARŠU IZDEVUMS
Vasara ir pašā pilnbriedā, un tas nozīmē tikai vienu – pēdējais brīdis baudīt visus dārza labumus pēc kārtas. Ir jau sākusies ”kabaci vaig?” sezona, tāpēc rubriku ”Sezonā” veltījām tieši šiem dārza karaļiem. Sešas lieliskas receptes, kā pagatavot kabačus noderēs gan ikdienai, gan brīvdienām. Šis žurnāls viennozīmīgi iedvesmos tevi garšīgām izvirtībām, vai tā būtu picu ballīte, konservēšana, kokteiļu iznāciens, uzkodu servēšana draugiem vai neparastas maltītes ikdienā. Nodegustējām 14 dažādas kombučas, lai jūs zinātu, kuras tad ir labākās garšas, ko baudīt karstākajās dienās. Šī žurnāla ietvaros pabijām ciemos pie kartupeļu dīlera un noskaidrojām labākās kartupeļu šķirnes un iepazinām kartupeļu audzēšanas aizkulises. Bet ”Saldumu” rubrikā šoreiz uz kārā zoba dažādi saldēdieni ar kauliņaugļiem – persikiem, aprikozēm, ķiršiem un citiem labumiem. Lai top un lai labi garšo!
Žurnāls Pie Galda! šogad arī digitāli! 👉 Ieskaties!
Bet ja vēlies būt pats pirmais, kas saņem žurnālu savā pastkastītē 👉 abonē žurnālu gardu iedvesmu pilnam gadam!