Žurnāla “Pie galda!” 2021. gada Oktobra/Novembra numurs

3,99

Kategorijas:

Apraksts

Zelta rudens ir klāt, un arī jaunais Pie Galda! ar zelta vērtām idejām jau gaida savus lasītājus. Šoreiz rubrikā ”Sezonā” izceļam ķirbjus, kam šogad ir branga raža, tāpēc arī receptes pavisam neierastas, jo raža pietiks arī eksperimentiem.

Rudenīgajā numurā iedvesmas deva arī tiem, kas vēlas izbaudīt dažādu pasaules virtuvi. Rubrikā ”Jā, tas ir vegānisks” variet iedvesmoties interesantiem Āzijas ēdieniem, savukārt ”Brīvdienu pusdienas” lappusēs atradīsi autentiskas Japānas virtuves maltītes.

Ja kulināriem ceļojumiem tomēr vēl neesat gatavi, atklājiet garšu pasauli ar alternatīvajiem miltiem. Tie patiešām ir gardi izmantojami dažādās receptēs.

Šoreiz ciemojāmies pie uzņēmīgiem kulināriem – Mada Riga, kas gatavo gardas delikateses burciņās. Interesants stāsts par to, kā labākās idejas rodas krīzes situācijās. Starp citu, šajā numurā var iedvesmoties arī kārtībai virtuvē, jo ”Dana ar kasti” padalījusies padomos, kā novērst izplatītākās kļūdas virtuves organizēšanas darbos.

”Pie Galda!” radošā komanda cer, ka šis rudens numurs iedvesmos jūs gardām maltītēm, skaistiem svētkiem un neaizmirstamam rudenim!

Tiekamies žurnāla lappusēs!

Papildu informācija

Svars 0.340 kg
Dimensijas 27.5 × 20.5 × 0.5 cm