Šie kapkeiki ir lielisks cienasts vasaras ballītē. Svaigs un kaut kas jauns.
Krēmam:
Nelielā bļodiņā lej rumu un pievieno notīrītas zemenes, lielākās var sagriezt. Ļauj tām pievilkties ar rumu.
Bļodā kuļ sviestu kopā ar cukuru, līdz tas ir kļuvis gaiši dzeltens un cukurs gandrīz izkusis.
Pa vienai pievieno olas, turpinot putot, līdz iegūta viendabīga masa.
Iesijā miltus, sāli un cepamo pulveri. Visu rūpīgi izmaisa. Iegūto masu līdz ⅔ pilda papīra formiņās. Pa vidu katrā kapkeikā iesprauž 1 nelielu vai pusi lielāku rumā izmērcēto zemeni.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai, un cep kapkeikus 20 minūtes.
Pēc cepšanas atdzesē.
Pagatavo krēmu. Bļodā samaisa krēmsieru ar pūdercukuru. Kad masa kļuvusi viendabīga, pievieno saldo krējumu un saputo, līdz iegūta stingra konsistence.
Krēmu pilda konditorejas maisiņā, un dekorē kapkeikus. Sablendē atlikušās zemenes ar rumu un 1 ēdamkaroti brūnā cukura, un uzlej tiem pa virsu.
Cik kēksiņi sanāk no norādītajām sastāvdaļām?
Man sanāca standarta pannā 12gb.