Sagriež zaļumus, sarīvē cieto sieru, sajauc visu ar rīvmaizi un olīveļļu uz šķīvja.
Ierīvē mencas fileju ar sinepēm, apvārta to zaļumu panējumā un liek cepties uz pannas vai grila, beigās var pievienot mazliet sāls. Cep 3–4 minūtes no katras puses.
Sparģeļus un tomātus apsmērē ar olīveļļu un liek cepties, līdz tie kļūst mīkstāki, pievieno sāli un piparus.
Kad zivs ir gatava un dārzeņi kļuvuši mīkstāki, liek tos uz šķīvja.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: