Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Zaļā mērce
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
sauja svaigu pētersīļa lapu
4 anšovu filejas
2 daiviņas ķiploku
1 tējkarote sakapāta timiāna
200 ml skābā krējuma
2 ēdamkarotes citronu sulas
sāls un pipari
Pagatavošana
Visas cietās sastāvdaļas sablenderē, pievieno citrona sulu, sāli un piparus.
Jūs varētu interesēt
Plūmju kečups
SARKANĀS PAPRIKAS “SIERA” MĒRCE
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: