Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Zaļā mērce
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
sauja svaigu pētersīļa lapu
4 anšovu filejas
2 daiviņas ķiploku
1 tējkarote sakapāta timiāna
200 ml skābā krējuma
2 ēdamkarotes citronu sulas
sāls un pipari
Pagatavošana
Visas cietās sastāvdaļas sablenderē, pievieno citrona sulu, sāli un piparus.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Laša krēms ar dillēm
Asā jogurta mērce
Olu muss
Aïoli jeb ķiploku majonēze
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: