Recepte

Vistas fileja zaļumu, ķiploku un sinepju marinādē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 saišķītis kinzas un pētersīļu
  • 5 piparmētru lapiņas
  • 4 daiviņas ķiploku
  • pāris pilienu tabasco mērces
  • 1 tējkarote cukura, un sāls
  • 3 ēdamkarotes angļu sinepju ar graudiem
  • eļļa cepšanai
  • folija pārsegšanai

Pagatavošana

  1. Sagatavo vistas filejai marinādi: kinzu, pētersīļus, piparmētras noskalo un smalki sakapā. Ķiploka daiviņas notīra, smalki sakapā un pievieno zaļumiem. Pievieno pāris pilienu tabasco mērces.
  2. Pievieno cukuru un sinepes.
  3. Vistas filejas apviļā sagatavotajā marinādē un atstāj tajā pašā traukā marinēties, pa virsu uzklājot foliju.
  4. Kad vistas gaļa ir samarinējusies, to sagriež gabalos un cep uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā vai cepeškrāsnī, līdz gaļa ir mīksta.

Komentāri:

Jūsu komentārs: