Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Vista krēmīgā citronu mērcē
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
4 vistas filejas
4 citroni
30 g sviesta
2 ēdamkarotes eļļas
30 g kaperu
3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
3 ēdamkarotes miltu
2 tējkarotes medus
200ml saldais krējums
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Citroniem uz smalkās rīves norīvē miziņu un izspiež sulu.
Vistas filejas pārgriež gareniski uz pusēm un apsāla un appiparo. Iemarinē uz 20 minūtēm pusē citronu sulas.
Vistas filejas apvārta miltos un cep no abām pusēm izkausētā sviestā un eļļā no abām pusēm 6 minūtes.
Pannā pievieno atlikušo citronu sulu, saldo krējumu, medu un kaperus. Visu kopā cep vēl 5-7 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: