fbpx

Vista krēmīgā citronu mērcē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 4 citroni
  • 30 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 30 g kaperu
  • 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 tējkarotes medus
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Citroniem uz smalkās rīves norīvē miziņu un izspiež sulu.
  2. Vistas filejas pārgriež gareniski uz pusēm un apsāla un appiparo. Iemarinē uz 20 minūtēm pusē citronu sulas.
  3. Vistas filejas apvārta miltos un cep no abām pusēm izkausētā sviestā un eļļā no abām pusēm 6 minūtes.
  4. Pannā pievieno atlikušo citronu sulu, medu un kaperus. Visu pakarsē vēl 5 minūtes un pievieno saldo krējumu un pētersīļus. Uzkarsē un ēd.

Komentāri:

Jūsu komentārs: