Vista krēmīgā citronu mērcē

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 4 citroni
  • 30 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 30 g kaperu
  • 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 tējkarotes medus
  • 200ml saldais krējums
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Citroniem uz smalkās rīves norīvē miziņu un izspiež sulu.
  2. Vistas filejas pārgriež gareniski uz pusēm un apsāla un appiparo. Iemarinē uz 20 minūtēm pusē citronu sulas.
  3. Vistas filejas apvārta miltos un cep no abām pusēm izkausētā sviestā un eļļā no abām pusēm 6 minūtes.
  4. Pannā pievieno atlikušo citronu sulu, saldo krējumu, medu un kaperus. Visu kopā cep vēl 5-7 minūtes.

Komentāri: