Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Vista ar tomātiem
Viegla
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 vesela vista
4 sarkanie tomāti
4 dzeltenie tomāti
400 g ķiršu tomātiņu (var būt arī konservēti)
150 g Fetas siera
4 daiviņas ķiploku
1 sarkanais sīpols
⅓ tējkarotes tabasko mērces
⅓ tējkarotes Vusteras mērces
2 tējkarotes balzametiķa
1 tējkarote sāls
baziliks
Pagatavošana
Vistu sadala pa gabaliem, iegūstot 2 kājiņas, 2 šķiņķīšus, 2 spārnus un 2 filejas, pārējo var sasaldēt un pataupīt vistas buljona pagatavošanai.
Blendera traukā liek ķiršu tomātiņus, fetas sieru, ķiploka daiviņas, nomizotu sīpolu, tabasko mērci, sāli, Vusteras mērci un balzametiķi, visu sablendē viendabīgā masā.
Mērci lej cepamajā pannā, pāri tai kārto vistas gabalus, starp tiem liek lielās šķēlēs sagrieztus tomātus.
Visu liek krāsnī 185 ºC temperatūrā un cep ~ 50 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: