fbpx

Vegānu “tunča” salāti … bez tunča

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu turku zirņu
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 2 daiviņas ķiploku
  • ½ svaiga gurķa
  • 2 selerijas kāti
  • 2 ēdamkarotes auzu vai sojas bezpiedevu krējuma
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 ēdamkarotes rauga pārslu
  • buntīte loku
  • buntīte diļļu
  • neliela sauja kapātu valriekstu
  • 1 ēdamkarote citronu sulas

Pagatavošana

  1. Ķiplokus un sīpolu ļoti smalki sakapā.
  2. Gurķi un seleriju sagriež smalkos kubiņos.
  3. Zaļumus smalki sakapā.
  4. Turku zirņus sajauc ar sinepēm, auzu krējumu, rauga pārslām, citronu sulu, sāli un pipariem, un masu sablendē.
  5. Turku zirņu masai pievieno sagrieztos dārzeņus, zaļumus un sakapātos valriekstus, visu labi samaisa.
  6. “Tunča” salātus smērē uz maizes, pa virsu uzliekot kādu svaigu tomātu vai zaļumus.

Komentāri:

Jūsu komentārs: