Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Laura Dravniece
Turku zirņu un avokado salāti
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
400 g
Urekram
turku zirņu
½ tējkarotes sāls
1 daiviņa ķiploka
2 ēdamkarotes rauga pārslu
130 g zaļo olīvu
100 g grauzdētu
Urekram
saulespuķu sēklu
1 sarkanais sīpols
1 liels avokado
bunte diļļu
bunte pētersīļu
5 ēdamkarotes vegāniskās majonēzes
sula no ¼ citrona
1 tējkarote sinepju
šķipsna sāls
Pagatavošana
4–6 personām
4–6 personām
Turku zirņus pa nakti izmērcē, tad novāra, līdz tie ir mīksti.
Saulespuķu sēkliņas grauzdē krāsnī 180 ºC temperatūrā 7 minūtes, tad atdzesē.
Novārītiem turku zirņiem pievieno sāli, sasmalcinātu ķiploku, rauga pārslas, sagrieztas olīvas, saulespuķu sēkliņas, sasmalcinātu sarkano sīpolu, sakapātas dilles, pētersīļus un sagrieztu avokado.
Pagatavo mērci, sajaucot kopā majonēzi, citronu sulu, sinepes un sāli, ko kārtīgi iemaisa salātos.
Jūs varētu interesēt
Krāsnī cepta forele ar grauzdētu mandeļu sviestu
Klasiskie virtuļi ar ievārījumu
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: