Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Čili piparam izņem sēklas un smalki sakapā. Lokiem nogriež galus, balto daļu smalki sakapā.
Tomātus sagriež daiviņās. Turku zirņiem notecina šķidrumu, tos noskalo zem auksta ūdens.
Pannā uz vidēji lielas uguns uzkarsē eļļu, pievieno ķiplokus, paprikas, čili un lokus. Visu cep aptuveni 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Pievieno tomātus, turku zirņus, garšvielas un kinzu. Visu sautē vēl 2 minūtes. Pievieno glāzi ūdens, visu atstāj sildīties uz mazas uguns.
Olas atdala no čaumalas, un katru pārlej mazā bļodiņā (tā, lai dzeltenums neizšķīst). Katlā uzvāra ūdeni, ar karotes palīdzību maisa ūdeni, lai tas vidū veido tādu kā virpulīti. Tajā ielaiž olu bez čaumalas un vāra 2 minūtes. Tikmēr uz šķīvjiem kārto sautējumu, pāri ber kapātu svaigu kinzu, pa virsu liek plaučolas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: