Turku zirņu masala

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 ēdamkarote Rapunzel BIO kokosriekstu eļļas
  • ½ tējkarotes garam masala garšvielu maisījuma
  • ½ tējkarotes malta kumina
  • ½ tējkarotes kurkumas
  • 6 karija lapas (var iztikt bez)
  • 1 mazā bundža konservētu tomātu
  • 400 ml Biona BIO kokosriekstu piena ar samazinātu tauku saturu
  • 1 mazā bundža konservētu turku zirņu, noskalotu ūdenī
  • šķipsna sāls
  • basmati rīsi, svaigs koriandrs pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sakapā un liek cepties pannā sakarsētā kokosriekstu eļļā. Maisot cep 7 minūtes, tad pievieno garšvielas un cep vēl 2 minūtes. Maisa, lai garšvielas nepiedeg.
  2. Pannā pievieno konservētus tomātus, kokosriekstu pienu, turku zirņus un sāli. Uz nelielas uguns visu sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  3. Mērci pasniedz ar vārītiem rīsiem un svaiga koriandra lapiņām.