TORTILJAS AR GVAKAMOLI UN KRAUKŠĶĪGU VISTU

Viegla
līdz 1 h
4 personām
tortilja ar gvakamoli

Sastāvdaļas

  • 8 pilngraudu tortiljas
  • 500 g vistas filejas
  • Crispy chicken garšvielu maisījuma
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 tomāti
  • 2 mini paprikas
  • 1 sīpols

 

GVAKAMOLEI

  • 4 gatavi avokado
  • 2 laimi
  • sāls, čili
  • 20 g kindzas

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Vistu pagatavo pēc norādījumiem uz Crispy chicken
  2. Dārzeņus sagriež smalkās strēmelēs.
  3. Gatavo gvakamoli. Avokado mīkstumu saspaida, pievieno laima sulu, pēc garšas pievieno sāli un čili. Sasmalcina kindzu un iemaisa.
  4. Kad vista gatava, liek kopā tortiljas. Gvakamoli iesmērē uz pamatnes, liek dārzeņus, vistu un vēl vienu karoti gvakamoles. Tortilju aizloka.
  5. Liek uz pannas, apcep no abām pusēm. Ja atrodaties ārā, to var uzcept uz grilpannas, lai tortilja ir kraukšķīga.