Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Tortellini salāti
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
100 g melno olīvu (bez kauliņiem)
1 gurķis
100 g spinātu
6–10 saulē kaltētu tomātu
pētersīļi
80–100 g salami
1 paciņa tortellini
100 g mini mocarellas bumbiņu
sula no ½ citrona
1 ēdamkarote olīveļļas
Pagatavošana
Tortellini novāra pēc norādījumiem uz iepakojuma.
Bļodā liek sagrieztas olīvas, sagrieztus saulē kaltētus tomātus, sagrieztu gurķi, mocarellas bumbiņas. Pašās beigās pievieno sagrieztu salami, gatavotos tortellini, spinātus un pētersīļus.
Visam pa virsu uzlej olīveļļu un citrona sulu, pievieno sāli, piparus un samaisa.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: