Tortellini salāti

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g melno olīvu (bez kauliņiem)
  • 1 gurķis
  • 100 g spinātu
  • 6–10 saulē kaltētu tomātu
  • pētersīļi
  • 80–100 g salami
  • 1 paciņa tortellini
  • 100 g mini mocarellas bumbiņu
  • sula no ½ citrona
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

  1. Tortellini novāra pēc norādījumiem uz iepakojuma.
  2. Bļodā liek sagrieztas olīvas, sagrieztus saulē kaltētus tomātus, sagrieztu gurķi, mocarellas bumbiņas. Pašās beigās pievieno sagrieztu salami, gatavotos tortellini, spinātus un pētersīļus.
  3. Visam pa virsu uzlej olīveļļu un citrona sulu, pievieno sāli, piparus un samaisa.