Tofu, ananasu un dārzeņu iesmiņi terijaki marinādē

Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
10 personām

Jo ilgāk ļauj augļiem un dārzeņiem marinēties, jo izteiksmīgāka būs garša. Tofu vietā var izmantot arī cita veida cepamos sierus, piemēram, halloumi.

Sastāvdaļas

300 g tofu

1 mazs ananass

1 mango

1 sarkanais sīpols

100 g ķiršu tomātu

½ sarkanas vai dzeltenas paprikas 

50 ml terijaki mērces

Pagatavošana

  1. Augļus, dārzeņus un tofu nomizo un sagriež vienāda izmēra kubiņos. 
  2. Sastāvdaļas iemarinē terijaki mērcē, viegli iemaisot bļodā. Atstāj uz 2–3 stundām istabas temperatūrā. 
  3. Grilē uz vidēji karsta grila, līdz dārzeņi viegli pagatavoti, bet vēl kraukšķīgi.