Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai. Sagatavo 20 cm/dm kūkas formu. Ideāli, ja tādas ir trīs, tas saīsinās gatavošanas laiku, jo tad var cept visas biskvīta kārta vienā reizē. Ja nav šādas iespējas, tad katru kārtu cep atsevišķi.
Lielā bļodā apmēram 10 minūtes olas puto kopā ar cukuru, līdz iegūta gaiša, krēmīga masa un viss cukurs izkusis. Iesijā miltus, kukurūzas cieti un cepamo pulveri, ar koka karoti ļoti uzmanīgi miltus iecilā, līdz iegūta viendabīga mīkla. To sadala trīs daļās, un biskvītus cep 20 minūtes vai līdz koka irbulītis, iedurts biskvītā, iznāk ārā tīrs. Biskvītus atdzesē.
Pagatavo stipru kafiju, atdzesē. Lielā bļodā puto aukstu maskarpones krēmu, pūdercukuru un saldo krējumu (no ledusskapja) un 100 ml atdzisušas kafijas, līdz iegūta gaisīga, viendabīga masa. Masa nedrīkst būt tekoša, bet uzmanīgi, to nedrīkst arī pārputot.
Liek kopā kūku. Katru biskvīta kārtu ar otiņu dāsni apsmērē ar stipru melno kafiju. Atliek malā 300 g krēma dekorēšanai.
Uz biskvīta liek krēmu, tad atkal ar kafiju apsmērētu biskvīta kārtu un tā turpina, līdz visas sastāvdaļas iztērētas. Kūku no ārpuses apsmērē ar malā atlikto krēmu, un virspusi dekorē pēc sirds patikas, liek ledusskapī uz vismaz uz 5 stundām. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao pulveri vai rīvētu tumšo šokolādi.
Komentāri: