Spinātu salāti ar paipalu oliņām

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g spinātu
  • 10 paipalu oliņas
  • 1 iepakojums NOO Cepeškunga vītinātās cūkgaļas
  • 10 ķiršu tomātiņi
  • 50 g rīvēta Džiugas siera
  • 1 avokado
  • 50 ml grieķu jogurta
  • sula no ½ citrona
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera

Pagatavošana

  1. Paipalu oliņas novāra. Tā kā tās ir mazas, tās jāvāra 3 minūtes.
  2. Pagatavo mērci. Blenderī sakuļ kopā gatavu avokado, grieķu jogurtu, citronu sulu un paprikas pulveri.
  3. Spinātus sajauc ar rīvētu Džiugas sieru, ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm, vītināto šķiņķi saplēš mazākās šķēlītēs. Paipalu oliņas noloba un sagriež uz pusēm.
  4. Traukā kārto spinātus, pāri liek tomātiņus, šķiņķi un olas, pārlej ar zaļo mērci.