Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Spinātu salāti ar paipalu oliņām
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
100 g spinātu
10 paipalu oliņas
1 iepakojums NOO Cepeškunga vītinātās cūkgaļas
10 ķiršu tomātiņi
50 g rīvēta Džiugas siera
1 avokado
50 ml grieķu jogurta
sula no ½ citrona
½ tējkarotes paprikas pulvera
Pagatavošana
Paipalu oliņas novāra. Tā kā tās ir mazas, tās jāvāra 3 minūtes.
Pagatavo mērci. Blenderī sakuļ kopā gatavu avokado, grieķu jogurtu, citronu sulu un paprikas pulveri.
Spinātus sajauc ar rīvētu Džiugas sieru, ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm, vītināto šķiņķi saplēš mazākās šķēlītēs. Paipalu oliņas noloba un sagriež uz pusēm.
Traukā kārto spinātus, pāri liek tomātiņus, šķiņķi un olas, pārlej ar zaļo mērci.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: