Edgars Sanders ir izcils vegānās virtuves lietpretējs, bet viens no retajiem, kurš ļoti labi prot gatavot arī gaļas ēdienus. Pavārs, kurš prot vienkārši pasniegt izcili saderīgas garšas un vienmēr noformēt Michelin restorāna cienīgā izskatā.
Smūtija bļoda
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
sauja svaigu kale kāposta lapu
80 g svaiga ananasa
1 banāns
200 ml ābolu sulas
2 tējkarotes cukura
200 g augļu un ogu pēc izvēles
Pagatavošana
Blenderī liec kale kāposta lapas, ananasus un banānu. Pievieno ābolu sulu, cukuru un blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Pārlej smūtiju bļodās un pasniedz ar smalki sagrieztām ogām un augļiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: