Smiltsērkšķi kopā ar ļoti saldo balto šokolādi padara mūsu garšas kārpiņas ļoti laimīgas.
Krāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai. Bļodā lej paniņas, citronu sulu, olīveļļu, sagrieztu banānu, olu, un visu rūpīgi saputo kopā.
Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru, gabaliņos sagrieztu balto šokolādi un smiltsērkšķus.
Pēc tam abu bļodu saturu savieno un viegli sacilā kopā.
Mīklu pilda formiņās un cep krāsnī 15–20 minūtes, līdz, iedurot mafinā kociņu, tas iznāk ārā tīrs.
Cik mafini iznak no sis receptes? 12 vai mazak?
Iznāk 12 mafini.
Smiltsērkšķi ar visās sēkliņām jāpievieno?