Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Skudru pūžņi
Viegla
līdz 30 min
12 personām
Sastāvdaļas
360 g “Selgas” cepumu
180 g sviesta
1 bundža vārīta kondensētā piena
100 g tumšās šokolādes
Pagatavošana
Cepumus sagriež ar nazi vai sadrupina. Katliņā izkausē sviestu un mazliet atdzesē. Bļodā puto kopā kondensēto pienu un sviestu. Pievieno cepumus un rūpīgi iemīca.
Šokolādi sasmalcina un, kad masa ir atdzisusi, tad pievieno to. Ar rokām veido nekārtīgas čupiņas. Liek tās mafinu papīriņos un ievieto ledusskapī uz nakti, lai savelkas.
Pēc vēlēšanās var pievienot sālītus vai grauzdētus zemesriekstus, kokosriekstus vai citas piedevas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: