Skudru pūžņi

Viegla
līdz 30 min
12 personām

Sastāvdaļas

  • 360 g “Selgas” cepumu
  • 180 g sviesta
  • 1 bundža vārīta kondensētā piena
  • 100 g tumšās šokolādes

Pagatavošana

  1. Cepumus sagriež ar nazi vai sadrupina. Katliņā izkausē sviestu un mazliet atdzesē. Bļodā puto kopā kondensēto pienu un sviestu. Pievieno cepumus un rūpīgi iemīca.
  2. Šokolādi sasmalcina un, kad masa ir atdzisusi, tad pievieno to. Ar rokām veido nekārtīgas čupiņas. Liek tās mafinu papīriņos un ievieto ledusskapī uz nakti, lai savelkas.
  3. Pēc vēlēšanās var pievienot sālītus vai grauzdētus zemesriekstus, kokosriekstus vai citas piedevas.