Uz cepešpannas pa atsevišķai šķēlei izkārto bekonu, liek cepties cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā, līdz bekons kļuvis zeltaini brūns. Izņem no cepeškrāsns, un katru bekona šķēli liek uz restēm vai papīra dvieļa notecināt liekos taukus.
Bļodā liek krēmsieru, skābo krējumu, 180 g rīvēta Čedaras siera, zaļos lociņus, 7 šķēles smalki sagriezta bekona un visu samaisa. Masu kārto cepamajā traukā un liek cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā uz apmēram 15 minūtēm. Mērci pārber ar atlikušo rīvēto Čedaras sieru un liek cepeškrāsnī uz vēl 10 minūtēm.
Mērci pasniedz tajā pašā cepamajā traukā ar pārbērtiem smalcinātiem svaigiem pētersīļiem un smalki sagrieztu atlikušo bekonu, kopā ar grauzdētām čabatas šķēlēm, uzkodu desiņām un citām uzkodām pēc izvēles.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: