Pannā sakarsē nedaudz eļļas un liek cepties dārzeņus. Cep, līdz dārzeņi sāk apbrūnēt, ik pa laikam apmaisot.
Dārzeņiem pievieno karija pastu. Samaisa un pacep vēl 3 minūtes.
Tad pannā pievieno kokosriekstu pienu, konservētos tomātus un mazākās ziedkopās sadalītu ziedkāpostu. Samaisa, uzliek vāku, un visu sautē uz nelielas uguns apmēram 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz ziedkāposti un kartupeļi mīksti, bet vēl nejūk laukā.
Pannu noņem no uguns, un karijā iemaisa spinātus, laima sulu un sāli. Samaisa, uzliek vāku un atstāj uz 5 minūtēm, līdz spināti ir sarukuši un iemaisījušies karijā.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: