Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Salsa verde
līdz 1 h
6 personām
Pesto tipa mērce, kam pievienoti dažādi zaļumi un arī anšovi. Jā, anšovi lieliski sader ar gaļas ēdieniem.
Sastāvdaļas
4–6 anšovu filejas (jo vairāk anšovu, jo stiprāka un izteiktāka garša mērcei)
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sarkanvīna etiķa
1 sauja (~ 4 ēdamkarotes) sakapātu pētersīļu
1 sauja (~ 4–5 ēdamkarotes) sakapāta bazilika
1 sauja (~ 4–5 ēdamkarotes) sakapāta koriandra
2 saujas sakapātu maurlociņu
4 ēdamkarotes labas olīveļļas
sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Visu sīki sakapā un samaisa kopā. Var izmantot arī blenderi, bet ne pārāk stipri un daudz blendēt, lai mērce nav pilnīga putra.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: