Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Rikotas kārtainās siera kūkas
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
100 g zemeņu
250 g rikotas siera
50 g cukura
1 vaniļas pāksts
200 g auzu vai citu mīļāko cepumu
60 g sviesta
200 g ogu dekorēšanai
Pagatavošana
Cepumus sablendē un sajauc kopā ar izkausētu sviestu.
Zemenes sablendē kopā ar cukuru. Pievieno rikotas sieru un sēkliņas no vaniļas pāksts.
Trauciņos liek cepumu kārtu, krēma kārtu un svaigas ogas, atkal cepumus, krēmu un ogas.
Komentāri: