Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Riga Black Kir Royal
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
20 ml Rīgas Melnais Balzams Upeņu
130 ml dzirkstošais vīns
Brut
Pagatavošana
Šampanieša glāzi piepilda ar Rīgas Melnais Balzams Upeņu un atdzesētu dzirkstošo vīnu
Brut.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Krāsnī cepti kartupeļi ar brokoļiem un sieru
Dateļu konfektes
Viktorijas sendvičs
Pieneņu medus brulē ar ogām
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: