Ņem vērā, gatavojot pankūkas!
Atceries, ka raugs, kad tas sajaukts ar cukuru, miltiem un ūdeni, jānoliek kādā siltā vietā, lai tas ātrāk ”atdzīvojas”
Uģis no ”Gatavo 3” komandas arī norāda, ka, gatavojot rauga pankūkas, mīklai ieteicams pievienot arī kādu rūgstošu piena produktu, tāpēc, pērkot sastāvdaļas, nepiemirsti paķert arī paniņas vai kefīru.
Pankūku mīklā, pirms to liek rūgt, iecilā stingri saputotu olu baltumu, lai pēc tam, kad uzrūgusi, tā ir gaisīgāka.
Kas attiecas uz ābolu pagatavošanu, tad šeit svarīgākais ir nepielikt garšvielas pārāk ātri. Garšvielas āboliem pievieno ābolu cepšanas beigām, lai tās nesadeg un nepadara ābolus rūgtus.
Komentāri: