Izveido mīklu kūkas pamatnei: olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno miltus, samaisa viendabīgā mīklā.
Veidni ietauko un ielej mīklu.
Rabarberus notīra, sagriež šķēlītēs, pievieno cukuru un zemeņu vīnu. Visu sablendē viendabīgā masā. Kad rabarberi sablendēti, tos uzklāj uz mīklas.
Ābolus notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Pāri mīklas masai liek ābolu šķēlītes.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai un liek cepties kūku. Cep ~ 35 minūtes. Kūkas gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Ja mīkla nelīp pie kociņa, kūka gatava.
Lielisks saldais ēdiens pēc vakariņām 🙂 Nebija gan man pieejami rabarberi tādēļ kūka sanāca ļoti salda, bet tā kā esmu saldumu mīlis, tad šī recepte ir vienreizēja prekš manis! 🙂
Hi there, I found your web site by the use of Google while searching for a similar matter, your site came up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
Lielisks saldais ēdiens pēc vakariņām 🙂 Nebija gan man pieejami rabarberi tādēļ kūka sanāca ļoti salda, bet tā kā esmu saldumu mīlis, tad šī recepte ir vienreizēja prekš manis! 🙂
Hi there, I found your web site by the use of Google while searching for a similar matter, your site came up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.